Instructies voor het verwijderen van je MyLife account

Wordt ingelogd, gebruik dan de verwijderingslink. Zoals u kunt lezen, kunt u ook eerst hun publieke profielverwijderaar gebruiken, waardoor publieke informatie aanwezig is op gerelateerde sites: http://www.mylife.com/wsfy.view?type=prremover Zoals MyLife (voorheen reunion.com) op de verwijderingspagina staat: alle gegevens worden permanent verwijderd. Goed gedaan. URLS: http://www.mylife.comhttp://www.mylife.com/showDeleteAccount.do

Instructies voor het verwijderen van je Friendster account

Log in en ga naar http://www.friendster.com/account/settings Klik vervolgens op 'Deactiveren' onder de eerste rubriek (bovenaan, kijk zorgvuldig). Voer uw wachtwoord in om te bevestigen en volg de aanwijzingen op het scherm. Als u uw account uitschakelt, worden alle profielen, profielfoto's, munten en gedeelde gegevens uitgeschakeld. Uw account wordt dan binnen 30 dagen verwijderd. Deze actie … Meer lezenInstructies voor het verwijderen van je Friendster account