Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Instructies voor het verwijderen van je Flipkart account

Helaas kunt u uw account alleen deactiveren. Hoewel dit een beetje beter is dan de meeste winkels, is het nog steeds een blacklisted website. Een van onze gebruikers schrijft: Als u deactiveert, gaat u naar de deactiveringslink (https://www.flipkart.com/account/deactivate). Voer uw wachtwoord in en klik op Deactivering. Opmerking: wanneer u uw account uitschakelt: U bent uitgelogd op uw Flipkart-account Uw publieke profiel op Flipkart is niet meer zichtbaar Uw beoordelingen / ratings zijn nog steeds zichtbaar, terwijl uw profielinformatie wordt weergegeven als "niet beschikbaar" als gevolg van deactivering. Uw wishlist-items zijn niet meer toegankelijk via de bijbehorende openbare hyperlink. Verlanglijst wordt weergegeven als "niet beschikbaar" als gevolg van deactivering * U wordt uitgeschreven vanaf het ontvangen van promotionele e-mails van Flipkart Uw accountgegevens worden behouden en wordt hersteld als u ervoor kiest om uw account opnieuw te activeren Hoe reageer ik op mijn Flipkart-account? Reactivatie is makkelijk. Gewoon login met de e-mail / sociale netwerk-ID en wachtwoordcombinatie die wordt gebruikt voor deactivering. Uw accountgegevens zijn volledig hersteld. Standaardinstellingen worden toegepast en u wordt ingeschreven om promotionele e-mails van Flipkart te ontvangen. Flipkart behoudt uw accountgegevens zodat u gemakkelijk kunt beginnen van waar u bent vertrokken, als u besluit om uw account te activeren.
URLS:
http://www.flipkart.com

Sharing is caring!

Please wait...

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *