Instructies voor het verwijderen van je Friendster account

Log in en ga naar http://www.friendster.com/account/settings Klik vervolgens op 'Deactiveren' onder de eerste rubriek (bovenaan, kijk zorgvuldig). Voer uw wachtwoord in om te bevestigen en volg de aanwijzingen op het scherm. Als u uw account uitschakelt, worden alle profielen, profielfoto's, munten en gedeelde gegevens uitgeschakeld. Uw account wordt dan binnen 30 dagen verwijderd. Deze actie kan niet ongedaan gemaakt worden.
URLS:
http://www.friendster.com

Sharing is caring!

Please wait...

Plaats een reactie