Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Instructies voor het verwijderen van je Plurk account

Helaas zijn de ToS / PS of Plurk en hun realiteit verschillend. Zij stellen dat u uw account kunt verwijderen, in werkelijkheid kunt u deze alleen deactiveren. Dit betekent dat alles verborgen blijft, maar als je je weer inlogt, ben je terug. Om te deactiveren: klik op 'Mijn account' en scroll naar beneden om de optie te gebruiken.
URLS:
http://www.plurk.com

Sharing is caring!

Please wait...

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *