Instructies voor het verwijderen van je Dreamstime account

Volgens hun FAQ: Accounts kunnen alleen worden verwijderd als u geen activiteiten hebt geregistreerd (uploads, downloads, opmerkingen, blogs, enz.). Als u uw account wilt verwijderen, gaat u naar uw beheersgebied / bewerk profiel en scrollt u naar de knop Verwijder account.
URLS:
http://www.dreamstime.com

Sharing is caring!

Please wait...

Plaats een reactie