Instructies voor het verwijderen van je Flickr account

Wordt ingelogd, gebruik de verwijderingslink. Uiteraard wordt uw gekoppelde Yahoo-account niet verwijderd. Als u echter uw Yahoo-account verwijdert, wordt uw Flickr-account ook verwijderd.
URLS:
http://www.flickr.com
http://www.flickr.com/account/delete/

Sharing is caring!

Please wait...

Plaats een reactie