Instructies voor het verwijderen van je Blendr account

Zorg ervoor dat u bent ingelogd op uw account. Ga dan naar het menu 'Profiel' (rechtsboven op het scherm) en kies 'Instellingen'. Kies in het instellingenmenu aan de linkerkant, 'Profiel verwijderen'. Kies de laatste optie uit de lijst, "Verwijder je account" en klik op "Verwijderen" Volg vervolgens een paar bevestigingsstappen en vul je wachtwoord definitief in om het proces te voltooien. Als u om een ​​of andere reden uw wachtwoord niet kunt herinneren, kunt u een verwijderingslink naar uw e-mailadres hebben. Houd er rekening mee dat het duurt 30 dagen totdat uw profiel volledig van het systeem verwijderd is.
URLS:
http://blendr.com

Sharing is caring!

Please wait...
Please note that AccountKiller.com is not associated with the business listed on this page. AccountKiller provides easy-to-understand instructions and guides on how to cancel charges and relationships from the list of businesses on our site, we have no affiliation with these businesses.

10 gedachten over “Instructies voor het verwijderen van je Blendr account”

Plaats een reactie