Instructies voor het verwijderen van je UPS account

Gebruik de directe link om je account te verwijderen. Bovendien, uit hun privacybeleid: 'Persoonlijke informatie die op het Mijn UPS-registratieformulier wordt verstrekt, wordt verwijderd als de gebruiker 14 dagen niet toegang heeft tot My UPS.'
URLS:
http://www.ups.com
https://www.ups.com/myups/deletereg

Sharing is caring!

Please wait...
Please note that AccountKiller.com is not associated with the business listed on this page. AccountKiller provides easy-to-understand instructions and guides on how to cancel charges and relationships from the list of businesses on our site, we have no affiliation with these businesses.

Plaats een reactie